Blog/Nieuws

Hoe VdP’s website & logo tot stand kwamen

De aanloop van mijn website (IT-technisch), heb ik te danken aan Koen Heuvinck, een talentvolle IT-specialist, maar bovenal een goede vriend die mij doorheen dit hele proces heeft geloodst. Bedankt voor je onmeetbare support Koen !

De website zelf werd uiteindelijk ontworpen door  iValue, alsook de re-design van mijn logo. Zij hebben met zeer veel geduld mijn website gemaakt en logo getekend, hertekend, herwerkt, herwerkt, herwerkt … Bedankt voor jullie geduld en voor de ontwikkeling van dit project. Ik ben trots op het eindresultaat !

Verschillende foto’s en beeldmateriaal werden gerealiseerd door Jurgen Cleemput, ook een vriend en zéér bezige bij met een passie voor IT, duiken en fotografie! Voor dat laatste heb ik doorheen zijn drukke bezigheden een beroep op hem kunnen doen – bedankt dat je tijd voor mij wou vrijmaken Jurgen !

Mijn gezin, familie en vrienden hebben mij bijgestaan met hun ongezouten en eerlijke feedback en hebben in de opstartfase van mijn bedrijf heel veel momenten zonder mijn aanwezigheid gekend.   Ik apprecieer enorm wat jullie voor mij hebben gedaan !

Een speciale vermelding gaat naar Patricia Ledoux.  Zonder veel woorden : zij weet wel wat ze voor mij betekent.   Dankzij jou Patricia, heeft VdP zoveel meer in zo’n korte tijd kunnen realiseren!  Je bent een echte meerwaarde, niet alleen als vriendin !

Ik wens jullie allen te BEDANKEN voor jullie steun in deze mooie uitdaging!

Thanks,

Nancy

Leave a comment