over_ons

Over ons

Nancy Van de Perre

Nancy Van de Perre is sinds 1993 actief in de logistieke sector en heeft dankzij haar doorgroei in verschillende functies en organisaties een ruime ervaring in logistiek opgebouwd.

Sinds 2006 leidde zij met zeer veel passie het luchtvrachtkantoor van een Internationale onderneming en is zij erin geslaagd om mét haar team voortreffelijke groeicijfers te realiseren.

Haar persoonlijke doorbraak kwam er in 2012, toen zij besloot om de leiding van “haar”  luchtvrachtkantoor achterwege te laten, en vond dat het tijd werd om haar passie te delen met het grote publiek…

Op 7 november 2012 was VdP Trainings & Consultancy een feit!

Een nieuwe baby, geboren uit een jarenlange expertise … more than a footprint in logistics!

Vandaag is Van de Perre zonder meer de trendsetter in België op het vlak van luchtvrachtbeveiliging.   Zij is een expert in het begeleiden van bedrijven naar een “Known Consignor” of “Regulated Agent” statuut.

Hiertoe ontwikkelde zij verschillende opleidingen op maat van haar klanten : voor chauffeurs, magazijniers, logistieke medewerkers, customer service, HR, administratie & management.

Naast veiligheid, komen ook alle andere onderwerpen uit het logistieke proces aan bod in haar opleidingen en kan u bij VdP terecht voor alle logistieke vragen en uitdagingen.

Haar focus ligt op de praktijk, temeer omdat zij zelf voor 100% uit een operationele omgeving komt.    De combinatie van haar praktijkervaring en haar dynamische en commerciële flair, zorgen er voor dat haar opleidingen telkens opnieuw een unieke beleving zijn !

Klik hier om het volledige CV van Nancy te bekijken.

Bekijk alle referenties