FAQ

Wat is het aantal deelnemers per opleiding?

Valuable – direct – Personal is onze slogan !

Onze opleidingen zijn vaak zeer intensief, interactief, met veel aandacht voor vragen van de deelnemer en cases uit de praktijk.  Daarom limiteren wij het aantal deelnemers voor onze opleidingen :  minimum 5 en maximum 15 deelnemers.
Zo kan u ten allen tijde genieten van een persoonlijke coaching en een optimaal leerproces !
Zie ook artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.


Tot wanneer kan ik inschrijven voor een opleiding?

Alle inschrijvingen moeten ons ten laatste 2 weken voor aanvang van de cursus bereiken.

Twee weken voor aanvang wordt er immers bekeken of het minimum aantal deelnemers werd bereikt.  Er dienen minimum 5 deelnemers te zijn ingeschreven om de opleiding te laten doorgaan.  U wordt automatisch op de hoogte gebracht, mocht een opleiding niet doorgaan.  Zie ook artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.  (Door middel van uw inschrijving verklaart u zich eveneens akkoord met onze Algemene Voorwaarden)


Welke kortingen kan ik krijgen?

VdP is erkend dienstverlener in het kader van het KMO-portefeuille.
Hierdoor kan u genieten van bepaalde subsidies door de Overheid, mits u ook aan de KMO-voorwaarden voldoet.  Voor meer informatie, verwijzen wij u graag door naar de website van het Agentschap Ondernemen, waar u alle voorwaarden kan nalezen.

Daarnaast lanceert VdP op regelmatige basis promoties voor bepaalde opleidingen.

Deze speciale kortingen verneemt u steeds via een mailing (u ontvangt enkel onze mailings, op voorwaarde dat u bent ingeschreven op de mailinglist en/of nieuwsbrieven)!

Een specifieke kortingscode wordt dan vastgeknoopt aan de actie.   De kortingscode dient u ook in te vullen in uw inschrijvingsformulier !!!   Indien u geen kortingscode vermeldt, ontvangt u ook geen korting.


Ik wil een opleiding annuleren, wat zijn de voorwaarden?

Bij annulering door de aanvrager en/of deelnemer wegens ziekte van de deelnemer vindt geen terugbetaling plaats.  De aanvrager is ten allen tijde gerechtigd om een vervangende deelnemer te laten deelnemen. De aanvrager dient dan wel schriftelijk te melden aan VdP wie de vervangende deelnemer is.

Indien er geen vervangende deelnemer kan worden gevonden, dan worden er annuleringskosten aangerekend, zoals omschreven in artikel 7 van onze Algemene Voorwaarden.


Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

VdP stelt alles in het werk om haar opdrachten correct uit te voeren en om aan uw wensen tegemoet te komen.  Mocht u toch niet tevreden zijn over iets, vertel het ons dan via een mailtje, persoonlijk gericht aan nancy@vdpbelgium.com.   Ik neem dan zeer snel contact met u op om de klacht met u te bespreken en een gepaste oplossing te vinden.


Is de Security Awareness training erkend door de Overheid (het Directoraat Generaal Luchtvaart, DGLV)?

De security opleiding is (nog) niet “officieel” erkend, maar wordt wel perfect aanvaard door de Overheid.  Er wordt immers verondersteld dat iedere kandidaat bekende afzender of erkend agent zelf een beveiligingsopleiding volgt conform de Europese regelgeving.