Blog/Nieuws

VdP’s Late Summer Event – 7 years anniversary

Op 19 september jongstleden werd het 7-jarig bestaan van VdP gevierd : een avond waarbij zaakvoerder Nancy en haar team met enthousiasme de gerealiseerde projecten van de afgelopen 7 jaar in de verf zette en haar ambitieuze plannen voor 2020 uit de doeken deed!
Iets meer dan 100 genodigden waren getuige van een fantastische avond, gevuld met rijkelijke buffetten, muzikale omlijsting door “Camping Esmeralda” een schitterende coverband met o.m. Dean en Rob Vanoudenhoven, dit alles in het prachtige kader van Kasteel Tivoli te Mechelen.

De avond werd afgesloten met leuke geschenken, en een toverhoed met nog een paar ultieme verrassingen:

  • Pascal Vanneste (MSE Europe) mag gratis de “Incoterms 2020 opleiding” bij VdP komen volgen.
  • Fabienne Frisson (Ceva Freight Belgium) mag gratis de 3-daagse opleiding “Sales: zoek, overtuig en win!” bij VdP volgen.
  • Elke Van Hiddegem (TUI Belgium) wint een Wellness Arrangement “Relax Bilboa” bij Topwellness, en kan nog even nagenieten in stijl.

Na afloop waren de genodigden super-enthousiast!   Een paar leuke reacties :

– Nancy, wat ben jij een fantastisch persoon.  Jouw drive waarmee jij je zaak runt, is heerlijk om zien.  Het is altijd een feest om bij jou opleiding te volgen en een nóg groter feest als je een event organiseert! Jij en Chrisje : jullie zijn toppertjes! Proficiat en doe zo voort!

– Dikke merci voor de uitnodiging op het feestje. Was zalig. Wat een top band! Super super leuk!

– Dag Nancy,  Ik wou je nog eens bedanken voor de leuke avond gisteren. Fijn om met je collega’s kennis te maken. En dat op deze mooie locatie, waar je ons ook nog culinair verwend hebt!

– Bij deze nogmaals bedankt voor de uitnodiging, de warme ontvangst in dat mooie kader & goodies. Aan de uitleg bij de presentatie te horen gaan jullie nog een mooie en uitdagende toekomst tegemoet en het is fijn om te zien dat jullie zo enthousiast in jullie vak staan. Wij blijven uiteraard uitkijken naar alle nieuwigheden en zullen onze nieuwkomers de weg naar VdP wijzen ‘as usual’. Doe zo verder !

Een beeld zegt uiteraard meer dan 1.000 woorden… Geniet nog even met ons mee van deze wondermooie avond, klik hier!

De fotoreportage kan je op onze facebook pagina bekijken, klik hier.

Met dank aan : Kasteel Tivoli (the place to be voor al je evenementen!), Camping Esmeralda (Coverband met Rob Vanoudenhoven, Dean en collega-top-artiesten!), SLL Concepts (Camera + montage), Quality Monkeys (fotoreportage), mijn collega Chris Herickx voor de hele organisatie van het VdP Event, mijn echtgenoot : om er altijd en overal voor mij te zijn!

Speciale dank aan :
Iedereen die aanwezig was en dit feest alle glans en warmte heeft gegeven! 

We zien jullie graag bij een volgende gelegenheid terug!
Groetjes,
Het hele VdP Team