Blog/Nieuws

VdP launches 2014 : een groot succes!

Op 27 februari jongstleden werd het 1-jarig bestaan van VdP gevierd : een avond waarbij zaakvoerder Nancy met enthousiasme de gerealiseerde projecten van 2013 in de verf zette en haar ambitieuze plannen voor 2014 uit de doeken deed!   Een goeie 75 genodigden waren getuige van een fantastische avond, gevuld met rijkelijke buffetten, sfeervolle muziek, leuke geschenken, en een toverhoed met ultieme verrassingen :

  • Bob Driesen (SDV Belgium) was de gelukkige winnaar van de hoofdprijs en mag geheel gratis de “Leadership Development Training” bij VdP volgen.
  • Lieve Goossens (Cabli) en Michel Andriessen (Lubrizol Advanced Materials Europe) wonnen elk op hun beurt een “Italiaans Wellness Arrangement” bij Topwellness, om na te genieten in stijl.

Na afloop waren de genodigden super-enthousiast!   Een greep uit hun reacties :

  • “Dit is echt professioneel hoe jij alles organiseert en verzorgt rond je evenement. Het is gewoon af !!”
  • “Ik wil je langs deze weg toch nog even bedanken voor de uitnodiging voor het VdP Event en voor de fijne avond.  Alles was in de puntjes verzorgd, met de nodige toeters en bellen en ’t was bovendien leuk om nog eens bij te praten met “oude” bekenden.”
  • “Ik vond het in ieder geval geslaagd, alles verliep vlot en tip top in orde.  Je presentatie was TOP!”
  • “Ik was vol lof over het buffet en de muziek. Het was 11u voor we het wisten”
  • “Ik wil je nogmaals feliciteren met de organisatie van je VDP-event en bedanken voor de prachtige avond. (ook de afterparty!). Je hebt dat schitterend gedaan en je mag trots zijn op jezelf, ik ben het allesinds zeker op jou!!”
  • “Het was leuk gisteren en het eten en hele omkadering was heel goed verzorgd, je hebt echt een professionele indruk gemaakt”
  • “ON-VOOR-STEL-BAAR :   Dit heb je mooi voor mekaar, was echt super!  Ik zie voor jou een mooie toekomst en wens je daarbij alle succes. Bedankt dat we erbij mochten zijn!”

Een beeld zegt echter meer dan duizend woorden : bekijk hier het filmpje en herleef de sfeer van het event met ons mee!

De foto’s kan u op onze facebook pagina bekijken.

VdP dankt iedereen die aanwezig was op deze fantastische avond!
Ik kijk alvast uit naar een volgende editie en reken erop dat u er opnieuw zal bij zijn !

Cheers,
Nancy